De lekkerste Vegan Mayo!

Gluten- en Lactosevrije Vegan Mayo

Als u op zoek bent naar de lekkerste Vegan Mayo dan bent u bij Levo aan het juiste adres! Vegan Mayo van Levo is een volledig plantaardige mayo en is vrij van ei, mosterd, soja en kleurstof.

De Vegan Mayo is heerlijk vol, romig en onderscheidend van smaak en bevat maar liefst 70% plantaardige olie. Vegan Mayo kan gebruikt worden bij frites en snacks, maar is ook zeer geschikt om te gebruiken als basis voor speciaal sauzen of dressings. Vegan Mayo van Levo is geschikt voor vegetariërs en veganisten en net als de andere Levo sauzen is ook de Vegan Mayo gluten- en lactosevrij. Exclusief voor de horeca. Bovendien is onze Vegan Mayo verkrijgbaar in zakken van 3 liter t.b.v. onze compacte en handige sausdispenser.

De belangrijkste voordelen van de Vegan Mayo van Levo zijn:

  • Gluten- en lactosevrij
  • Heerlijk vol en romig qua smaak
  • Vrij van ei, mosterd, soja, en kleurstof
  • Onderscheidend en karakteristiek
  • Exclusief voor de horeca

Vegan Mayo van Levo wordt gebruikt door restaurants, hotels, cafetaria’s, snackbars en strandpaviljoens. Door de vele mogelijkheden qua toepassingen is Vegan Mayo te gebruiken in iedere horecagelegenheid.

Vraag nu uw proefpakket aan

Verpakkings mogelijkheden

Packzak (Vegan Mayo)

3×3 liter

Emmer (Vegan Mayo)

10 liter

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horecagroothandels. Wilt u meer informatie over onze glutenvrije mayonaise? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo mayonaise kunt u PS in foodservice raadplegen.