Recept: Gefrituurde ijsbollen mangosaus

Bent u op zoek naar een overheerlijk nagerecht om uw gasten mee te verrassen? Een nagerecht met de verfrissende smaken van mango en vanille? Gefrituurde ijsbollen, gebakken in Grenada Gold frituurolie, hebben een unieke smaak waarmee u echt indruk kunt maken op uw gasten. Creëer een smaakmoment om naar uit te kijken met ons recept van gefrituurde ijsbollen met mangosaus. Ontzettend lekker én gemakkelijk te bereiden!

Bereidingswijze
– Schil de mango en snijd het vruchtvlees weg rond de pit.
– Pureer de mango met poedersuiker, rum en citroensap in een blender of met een staafmixer.
– Rol de bollen vanille ijs eerst door het eiwit en daarna door de kokos. Herhaal dit 2 keer.
– Leg de bollen gepaneerd ijs een uurtje in de vriezer.
– Verwarm Grenada Gold frituurolie tot 175 graden.
– Bak de bollen ijs een halve minuut in de hete olie.
– Serveer ze met de mangosaus

Kies zelf nog leuke garnering als een hoorntje of muntblaadjes

Eet smakelijk!

 

Ingrediënten

Grenada Gold frituurolie om te frituren
100 gram gedroogde kokosrasp
4 bollen vanille ijs
4 losgeklopte eiwitten
sap van 1 halve citroen
25 gram poedersuiker
1 mango
1 glas rum