Op frietgebied is er een duidelijke trend zichtbaar richting ambachtelijke verse friet. Ondernemers willen zich graag onderscheiden en natuurlijk kan dat met een frietje van een van de bekende friet fabrikanten maar dat kan ook prima met verse friet. Speciaal voor horecagelegenheden bieden wij een aantal zeer geschikte frituuroliën aan voor het frituren van verse friet. U kiest voor een frituurolie van LEVO omdat deze gegarandeerd vers is en er altijd wel een verpakkingsmogelijkheid is die bij uw bedrijf past.

 

De belangrijkste voordelen van de frituuroliën van Levo zijn:

  • 100% plantaardig
  • Gegarandeerd vers
  • Zorgt voor een krokant bakresultaat
  • De smaak van de aardappel komt optimaal tot zijn recht

 

Geschikte oliën

Het voornaamste voordeel van de LEVO oliën is dat deze zeer geschikt zijn voor zowel het voor- én afbakken van verse friet. Wij bieden een aantal oliën van topkwaliteit aan, zoals Grenada Gold frituurolie en Frituurolie PUUR. Gaat u voor topkwaliteit? Dan raden wij onze speciaal ontwikkelde Grenada Gold Frituurolie aan. Waarom u voor deze olie kiest? Grenada Gold is 100% plantaardig en uitermate geschikt voor langdurige verhitting op hoge temperaturen en zorgt voor een heerlijk krokant frietje. Het is de beste olie om verse friet in te bakken!

 

Kiest u voor een Clean Label product? Dan adviseren wij Frituurolie PUUR. De eerste frituurolie zonder soja, palm, pinda, e-nummers en allergenen. De plantaardige en natuurlijke ingrediënten zorgen bovendien voor een extra krokant bakresultaat. Beide oliën worden afgevuld in zakken van 5 liter, 2 zakken per doos. Deze verpakking zorgt voor minder afval en vergen minder opslagruimte ten opzichte van overige verpakkingen.

 

De belangrijkste voordelen van de frituur olie van LEVO

  • Zorgt voor heerlijk krokante friet
  • Extreem lange levensduur
  • Geen bakaanslag in de frituurpannen
  • 100% plantaardig

 

Bij verse friet horen de lekkerste glutenvrije sauzen

Een puntzak, bakje, lunch- of plate met verse friet is niet compleet zonder heerlijke, verse saus. Speciaal voor horecagelegenheden biedt LEVO daarom glutenvrije sauzen aan van topkwaliteit! Exclusief voor de horeca. Bij verse friet mag ambachtelijke mayonaise natuurlijk niet ontbreken! Daarnaast biedt LEVO een breed assortiment van andere sauzen aan. Van ketchup tot knoflooksaus: wij bieden het allemaal, in diverse verpakkingsmogelijkheden. Voor elk wat wils! Onze sauzen ontdekt u hier.