Visbak Olie

Het kiezen van de juiste visbakolie is erg belangrijk om de lekkerste vis te bakken! Olieën zoals sojaolie en pindaolie kunnen worden gebruikt als visbakolie, maar je kunt ook kiezen voor een blend zoals Grenada Gold.

Sojaolie bevat een hoog percentage meervoudig onverzadigde vetzuren en moet daarom sneller worden vervangen bij verhitting dan bijvoorbeeld pindaolie. Pindaolie bevat juist veel enkelvoudig onverzadigde vetzuren en is daardoor beter bestand tegen langdurige verhitting dan sojaolie.

Grenada Gold is ontwikkeld door Levo en is de beste olie voor langdurig verhitten — en dus ook ideaal voor het bakken van vis.

Proefpakket aanvragen

Voordelen

De belangrijkste voordelen van Grenada Gold bakolie zijn:
  • 100% plantaardig

  • Zeer lange levensduur

  • Extra knapperig bakresultaat

  • Geen bakresten in de frituurpan

  • Neutraal van geur

  • Vrij van soja, pinda en GMO

  • Bevat geen allergenen

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horecagroothandels. Wilt u meer informatie over de raapolie van Levo? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo raapolie kunt u PS in foodservice raadplegen.