Onze klanten waarderen de frietsaus al jaren!

Family ’t Centrum

Family ’t Centrum in Winsum is – zoals de naam al zegt – een echt familiebedrijf. Sfeer en persoonlijke bediening zijn de speerpunten van het eethuis. In Winsum is de zaak welbekend om het ruime assortiment broodjes. Eigenaresse Simone vertelt vol enthousiasme over het aanbod. ‘Naast de broodjes zijn onze hamburgers echte hardlopers. Wij maken ze helemaal zelf en maken diverse smaakcreaties, zodat er voor ieder wat wils is’.

Simone en Edwin maken binnen de horecagelegenheid al zo’n 17 jaar gebruik van Levo producten. Edwin licht de keuze voor Levo toe. ‘Wij hebben destijds bewust voor de Levo frietsaus gekozen omdat deze glutenvrij is. Dit waarderen onze klanten tot op de dag van vandaag. Tevens willen wij ons hiermee onderscheiden van andere cafetaria’s die gebruik maken van de meer standaard sausmerken.’ Maar ook de Levo frituurolie wordt door de cafetaria-eigenaren gewaardeerd en graag gebruikt. ‘Wij zijn een hele tijd terug overgestapt van vast vet naar vloeibare olie. Hier heeft nog nooit een klant iets van gezegd’, vertelt Edwin.

De herkenning van het runnen van een familiebedrijf spreekt Edwin en Simone ook aan. ‘Waar je ook iemand van Levo tegenkomt: op de beurs, op de zaak of elders: iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn zelf ook een familiebedrijf en ondernemen als gezin. Waarschijnlijk maakt dit het contact met Levo ook zo prettig.’