De laatste jaren stijgt het aantal mensen met een glutenintolerantie sterk. Hierdoor neemt ook de vraag naar glutenvrije producten in de horeca toe. LEVO speelt al jaren in op deze vraag en biedt een ruim assortiment glutenvrije sauzen in diverse verpakkingsmogelijkheden.
De belangrijkste voordelen van de Levo sauzen zijn:
- Glutenvrij en lactosevrij
- Groot en divers aanbod sauzen
- Levering in verschillende verpakkingen
- Exclusief voor de horeca
Glutenvrije gerechten in de horeca
In de horeca komen geregeld gasten met een glutenintolerantie die zich aan een glutenvrij dieet dienen te houden. Het aantal personen van de Nederlandse bevolking met een glutenallergie neemt jaarlijks sterk toe en hiermee ook de vraag naar glutenvrije maaltijden. Koken in de horeca voor iemand met een allergie voor gluten is niet eenvoudig omdat zelfs een klein beetje gluten al voor klachten kan zorgen. Wanneer u Levo sauzen gebruikt, bent u verzekerd van topkwaliteit glutenvrije sauzen die u ook als basis voor een dressing of ander gerecht kunt gebruiken.
Tips voor een glutenvrije maaltijd
Wanneer gasten met een glutenallergie in uw horecagelegenheid komen eten, is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden:
- Maak alle materialen voor gebruik goed schoon
- Bind een soep met maïzena of aardappelzetmeel
- Lees de verpakkingen en ingrediëntenlijsten van andere producten goed door
- Pak een nieuwe theedoek
- Frituur alleen in een pan met verse olie