De lekkerste, zachte én romige basissaus met slechts 25% olie.

Gluten- en Lactosevrije Frisia basissaus

Frisia basissaus is een heerlijk frisse, zachte en romige fritessaus met slechts 25% olie. De saus is ideaal voor bij frites en snacks. Een groot voordeel van deze fritessaus is dat de saus gluten- en lactosevrij is, waarmee u zich in uw horecagelegenheid kunt onderscheiden.

De belangrijkste voordelen van Frisia basissaus zijn:

  • Gluten- en lactosevrij
  • Fris, romig en lichtzoet van smaak
  • Slechts 25% olie
  • Dé ideale saus voor frites en snacks
  • Exclusief voor de horeca

Frisia fritessaus wordt vooral gebruikt in cafetaria’s, snackbars en restaurants, maar ook in strandpaviljoens en sportkantines. De uitstekende kwaliteit van Frisia fritessaus zorgt ervoor dat de saus ook als basis kan dienen voor andere sauzen zoals bijvoorbeeld cocktail- en knoflooksaus.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De Stadsherberg

In het centrum van het Friese Franeker ligt De Stadsherberg Franeker van Eelco Bootsma. De ondernemer biedt in zijn hotel en restaurant gasten een sfeervolle en warme ambiance met producten uit de streek, klantgerichtheid en veel enthousiasme. Ook voor een catering op maat weten gasten uit de regio De Stadsherberg graag te vinden. Eelco vertelt over zijn onderneming en het gebruik van Levo producten in zijn hotel, restaurant en voor de catering.

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horecagroothandels. Wilt u meer informatie over Frisia basissaus? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van Frisia basissaus kunt u PS in foodservice raadplegen.