Glutenvrije cocktailsaus - Levo | Dé olie en saus specialist!

Een ideale én glutenvrije cocktailsaus die u serveert bij vlees, vis én in salades.

Glutenvrije cocktailsaus

De cocktailsaus van Levo is perfect te serveren bij gerechten met vlees of vis, maar u kunt de saus ook als aparte dipsaus serveren bij andere hapjes. Hoewel cocktailsaus van oorsprong is bestemd voor bij de garnering van garnalen en/of krab, mag deze zachte, romige saus tegenwoordig niet meer ontbreken bij het barbecueën of gourmetten.

De belangrijkste voordelen van de Levo cocktailsaus zijn:

  • Gluten- en lactosevrij
  • Romig en fris van smaak
  • Afgevuld in zakken van 3 liter
  • Zeer geschikt voor diverse doeleinden
  • Exclusief voor de horeca

Maakt u veel salades? Daarvoor is onze romige cocktailsaus ook geschikt. Net als de andere sauzen van Levo is de cocktailsaus gluten- en lactosevrij. De cocktailsaus wordt afgevuld in zakken van 3 liter ten behoeve van onze sausdispenser.

Vraag nu uw proefpakket aan

Hollander’s Nieuwe

Hollander’s Nieuwe in Leeuwarden is net als Levo een echt familiebedrijf. Jeffrey en Robin Hollander zijn samen met zus Lisa en hun ouders het gezicht van de viszaak. De filosofie van Hollander’s Nieuwe is: ‘We willen alleen maar de beste kwaliteit en de aller, aller verste vis.’ En dat proeft u. De viszaak maakt al zolang zij geopend zijn in 2014 gebruik van de producten van Levo.

Verpakkings mogelijkheden

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horeca groothandels. Wilt u meer informatie over onze cocktailsaus? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo cocktailsaus kunt u PS in foodservice raadplegen.