Glutenvrije LevoNaise fritessaus - Levo | Dé olie en saus specialist!

ideale gluten- en lactosevrije fritessaus voor iedere horecagelegenheid.

Glutenvrije LevoNaise fritessaus

LevoNaise fritessaus is een unieke en smaakvolle saus met een mooie gladde structuur en een onderscheidende smaak. Deze gluten- en lactosevrije saus is exclusief voor de horeca. U kunt LevoNaise fritessaus gebruiken bij frites en snacks, maar ook als basis voor andere (speciaal)sauzen is LevoNaise zeer geschikt.

De belangrijkste voordelen van LevoNaise fritessaus zijn:

  • Gluten- en lactosevrij
  • Zacht, romig en lichtzoet van smaak
  • 35% fritessaus
  • Dé ideale saus voor frites en snacks
  • Exclusief voor de horeca

LevoNaise fritessaus wordt door veel verschillende horecagelegenheden gebruikt: van snackbars en restaurants tot strandpaviljoens en sportkantines.

Vraag uw gratis proefpakket aan

Cafetaria Op de Boom

De geschiedenis van Cafetaria Op de Boom gaat terug tot in 1927. Hoewel er door de jaren heen diverse wisselingen hebben plaatsgevonden in de naam, het aanbod en eigenaren, is Op de boom een echt familiebedrijf. Eigenaar Hen Dauven vertelt vol trots over het unieke karakter van de cafetaria. ´Door de jaren heen hebben we diverse veranderingen doorgevoerd, maar altijd met een uitmuntende service, de beste kwaliteit en een fijne sfeer binnen het café en de cafetaria hoog in het vaandel´.

Verpakkings mogelijkheden

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horeca groothandels. Wilt u meer informatie over LevoNaise fritessaus? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van LevoNaise kunt u PS in foodservice raadplegen.