Sesamolie - Levo | Dé olie en saus specialist!

smaakmaker onder de oliën!

Sesam Olie

Sesamolie is een 100% plantaardige olie met een heerlijke, aromatische geur en smaak. Hierdoor wordt deze kwaliteitsolie gebruikt om gerechten extra op smaak te brengen. Bovendien is sesamolie zeer geschikt om te gebruiken in een dressing of voor een salade. Door de veelzijdigheid van sesamolie is deze olie bruikbaar in iedere keuken.

De belangrijkste voordelen van Levo sesamolie zijn:

  • 100% plantaardige olie
  • Aromatisch qua geur en smaak
  • Gegarandeerd vers
  • Onderscheidende en gebruiksvriendelijke verpakking

Sesamolie wordt in Aziatische landen volop gebruikt maar ook in steeds meer Europese landen wordt de olie toegepast. De olie is goudbruin van kleur en heeft een nootachtige smaak. Het advies is om sesamolie voorzichtig te doseren aangezien deze olie zeer krachtig van smaak is. Levo sesamolie wordt geleverd in handige flessen van 2 liter waardoor u de olie gemakkelijk uitschenkt.

Vraag nu uw proefpakket aan

Stadherberg Franeker

In het centrum van het Friese Franeker ligt De Stadsherberg Franeker van Eelco Bootsma. De ondernemer biedt in zijn hotel en restaurant gasten een sfeervolle en warme ambiance met producten uit de streek, klantgerichtheid en veel enthousiasme. Ook voor een catering op maat weten gasten uit de regio De Stadsherberg graag te vinden. Eelco vertelt over zijn onderneming en het gebruik van Levo producten in zijn hotel, restaurant en voor de catering.

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horeca groothandels. Wilt u meer informatie over de sesamolie van Levo? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de sesamolie van Levo kunt u PS in foodservice raadplegen.

Verpakkings mogelijkheden