Rising Moon Frituurolie - Levo | Dé olie en saus specialist!

Een veelzijdige frituurolie voor diverse frituurdoeleinden!

Rising Moon Frituurolie

Rising Moon Frituurolie is een veelzijdige frituurolie die geschikt is voor diverse frituurdoeleinden. De frituurolie wordt in uiteenlopende horecagelegenheden gebruikt en is geschikt om frites, snacks, vis en oliebollen in te frituren. De frituurolie is qua geur en smaak neutraal en zorgt voor een krokant bakresultaat.

De belangrijkste voordelen van Rising Moon frituurolie zijn:

  • Geen bakaanslag
  • 100% plantaardig
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Vrij van GMO
  • Bevat geen pinda

Rising Moon frituurolie wordt gebruikt voor het bakken van frites en snacks. Ook voor het bakken van andere producten is Rising Moon geschikt. Net als onze andere oliën is ook Rising Moon 100% plantaardig. Door de handige anti-klok dop schenkt u de frituurolie gemakkelijk uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Verantwoord Frituren

Levo is vanaf het begin aangesloten bij de campagne “Verantwoord Frituren”. Het complete assortiment frituurolie voldoet aan de door de campagne gestelde eisen. Door te werken met frituurolie spelen horeca ondernemers een belangrijke rol in het bijdragen aan verantwoorde en gezondere voeding. De frituuroliën van Levo bevatten een hoog percentage enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Vanuit de overheid wordt geadviseerd om verzadigde vetten en transvetzuren zoveel mogelijk te vervangen voor onverzadigde vetten.

No. 100 eten en drinken

Bij No. 100 Eten & Drinken in Nigtevecht geniet je van een kopje koffie, snack, lunch, borrel of ijsje op het prachtige, zonnige terras aan de rivier de Vecht. Eigenaar Alfred Kersbergen verwelkomt je met zijn team graag in de gezellige, drukbezochte zaak waar je ook binnen kunt genieten van een heerlijk diner. ‘Wij doen er binnen ons bedrijf alles aan om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen’, aldus Alfred. ‘Sinds 2017 maken wij gebruik van Levo producten. Wij zijn hierop overgestapt na een leuke ervaring met Levo op de horecabeurs in Zuid-Laren’.

Verpakkings mogelijkheden

Ringcontainer

20 liter

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via diverse horecagroothandels. Wilt u meer informatie over Rising Moon frituurolie? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van Rising Moon frituurolie kunt u PS in foodservice raadplegen.