Glutenvrije Ketchup - Levo | Dé olie en saus specialist!

De pure én volle tomatensmaak maken Levo ketchup onmisbaar in uw horecagelegenheid.

Glutenvrije ketchup

De glutenvrije ketchup van Levo heeft een pure en volle tomatensmaak en is hiermee geschikt voor diverse horecagelegenheden. Onze ketchup is heerlijk bij een tosti of snacks en wordt veel gebruikt door cafetaria’s, snackbars en restaurants. Door de pure, volle tomatensmaak is deze ketchup tevens geschikt als basis voor een marinade of salsa. Doordat onze ketchup een zeer hoog gehalte tomatenpuree bevat, is onze ketchup mooi rood van kleur zoals je van een goede ketchup mag verwachten.

De belangrijkste voordelen van Levo ketchup zijn:

  • Gluten- en lactosevrij
  • De ideale basis voor verschillende sauzen
  • Bevat een hoog percentage tomatenpuree wat zorgt voor een volle smaak
  • Voor zowel koud als warm gebruik
  • Exclusief voor de horeca

Net als de andere Levo sauzen is ook de ketchup gluten-en lactosevrij en daarom geschikt voor alle horecagelegenheden. Levo ketchup is net als de andere sauzen en oliën verkrijgbaar via uw groothandel.

Vraag nu uw proefpakket aan

Vet HippeFrieten

Wietske en Cor Boonstra zijn twee ondernemers in hart en nieren. In het Friese Harlingen hebben zij diverse ondernemingen, waaronder een wijnbar, diverse foodtrucks, een vakantieverblijf én Hippefrieten waarin zij al jaren gebruikmaken van Levo producten. Samen met hun enthousiaste team staan ze bekend om hun bijzonder culinaire aanpak en gastvrijheid in Harlingen en omgeving.

Verpakkings mogelijkheden

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horeca groothandels. Wilt u meer informatie over onze ketchup? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo ketchup kunt u PS in foodservice raadplegen.