Glutenvrije Ravigottesaus - Levo | Dé olie en saus specialist!

De lekkerste, veelzijdige én glutenvrije ravigottesaus!

Glutenvrije Ravigottesaus

De ravigottesaus van Levo is door de frisse en fruitige smaak geschikt voor diverse toepassingen! De saus is bij uitstek geschikt om te serveren bij gebakken vis, zoals bijvoorbeeld kibbeling maar door de veelzijdigheid van deze saus is deze ook prima te combineren met andere gerechten.

De belangrijkste voordelen van de Levo ravigottesaus zijn:

  • Gluten- en lactosevrij
  • Lekker fris en fruitig van smaak
  • Afgevuld in zakken van 3 liter
  • Heerlijk bij vis en vlees gerechten
  • Exclusief voor de horeca

Net als de andere sauzen van Levo is de ravigottesaus gluten- en lactosevrij. Deze smaakvolle saus wordt afgevuld in zakken van 3 liter ten behoeve van de Levo sausdispenser.

Vraag nu uw proefpakket aan

Hollander’s Nieuwe

Hollander’s Nieuwe in Leeuwarden is net als Levo een echt familiebedrijf. Jeffrey en Robin Hollander zijn samen met zus Lisa en hun ouders het gezicht van de viszaak. De filosofie van Hollander’s Nieuwe is: ‘We willen alleen maar de beste kwaliteit en de aller, aller verste vis.’ En dat proeft u. De viszaak maakt al zolang zij geopend zijn in 2014 gebruik van de producten van Levo.

Verpakkings mogelijkheden

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horeca groothandels. Wilt u meer informatie over onze ravigottesaus? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo ravigottesaus kunt u PS in foodservice raadplegen.