Grenada Gold Frituurolie - Levo | Dé olie en saus specialist!

De beste én verantwoorde frituurolie voor frites en snacks!

Grenada Gold Frituurolie

Waarom Grenada Gold de beste frituurolie is? Deze kwaliteitsolie gaat langer mee ten opzichte van andere oliën. U kunt hier dus langer in frituren. Bovendien zorgt Grenada Gold voor heerlijk, krokante en knapperige frites en snacks. De olie is qua geur neutraal. Zo heeft u geen last van een vervelende frituurlucht. Daarbij veroorzaakt Grenada Gold geen bakaanslag in uw frituurpan. U bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken en bespaart zo tevens op water en schoonmaakmiddel. Heeft u een horecagelegenheid? Twijfel dan niet langer en vraag nu gratis een proefpakket aan.

De belangrijkste voordelen van Grenada Gold frituurolie zijn:

  • 100% plantaardig
  • Zeer lange levensduur
  • Extra krokant bakresultaat
  • Geen bakaanslag in de frituurpan
  • Neutraal qua geur
  • Vrij van soja, pinda en GMO
  • Bevat geen allergenen

Grenada Gold is dé kwaliteitsfrituurolie die bij uitstek geschikt is voor het frituren van frites, snacks, vis en oliebollen. Levo’s Grenada Gold frituurolie is 100% plantaardig en uitermate geschikt voor langdurige verhitting op hogere temperaturen. Daarom werken horeca bedrijven zoals cafetaria’s, snackbars, restaurants, hotels, brasseries, sportkantines, strandpaviljoens, vishandels en oliebollenbakkers al jarenlang naar volle tevredenheid met Grenada Gold. Naast de voordelen van het product wordt Grenada Gold ook afgevuld in een unieke, onderscheidende en verantwoorde verpakking: de Levo Packzak.

Vraag nu uw proefpakket aan

Verantwoord Frituren

Levo is vanaf het begin aangesloten bij de campagne ‘Verantwoord Frituren’. Het complete assortiment frituurolie voldoet aan de door de campagne gestelde eisen. Door te werken met frituurolie spelen horeca ondernemers een belangrijke rol in het bijdragen aan verantwoorde en gezondere voeding. De frituuroliën van Levo bevatten een hoog percentage enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Vanuit de overheid wordt geadviseerd om verzadigde vetten en transvetzuren zoveel mogelijk te vervangen voor onverzadigde vetten.

Cafetaria Kokkie

Kokkie Ordenplein is al jaren een begrip in Apeldoorn. De eerste Kokkie Snackbar werd al in 1975 geopend en inmiddels zijn er meerdere vestigingen geopend. Volgens eigenaar Patrick Hamelijnck is Kokkie meegegaan en meegegroeid met de tijd, maar met nog steeds dezelfde, vertrouwde aandacht voor kwaliteit. ‘Kokkie is meer dan een cafetaria. Bij ons kunt u ook in ons zitgedeelte genieten van onze producten’, vertelt de trotse eigenaar.

Verpakkings mogelijkheden

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horeca groothandels. Wilt u meer informatie over Grenada Gold frituurolie? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van Grenada Gold frituurolie kunt u PS in foodservice raadplegen.