Grenada Gold Frituurolie - Levo | Dé olie en saus specialist!

De beste én meest verantwoorde frituurolie voor frites en snacks!

Grenada Gold Frituurolie

Waarom Grenada Gold de beste frituurolie is? Deze kwaliteitsolie gaat langer mee ten opzichte van andere oliën. U kunt hier dus langer in frituren. Bovendien zorgt Grenada Gold voor heerlijk, krokante en knapperige frites en snacks. De olie is qua geur neutraal. Zo heeft u geen last van een vervelende frituurlucht. Daarbij veroorzaakt Grenada Gold geen bakaanslag in uw frituurpan. U bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken en bespaart zo tevens op water en schoonmaakmiddel. Heeft u een horecagelegenheid? Twijfel dan niet langer en vraag nu gratis een proefpakket aan.

De belangrijkste voordelen van Grenada Gold frituurolie zijn:

  • 100% plantaardig
  • Zeer lange levensduur
  • Extra krokant bakresultaat
  • Geen bakaanslag in de frituurpan
  • Neutraal qua geur
  • Vrij van soja, pinda en GMO
  • Bevat geen allergenen

Grenada Gold is dé kwaliteitsfrituurolie die bij uitstek geschikt is voor het frituren van frites, snacks, vis en oliebollen. Levo’s Grenada Gold frituurolie is 100% plantaardig en uitermate geschikt voor langdurige verhitting op hogere temperaturen. Daarom werken horeca bedrijven zoals cafetaria’s, snackbars, restaurants, hotels, brasseries, sportkantines, strandpaviljoens, vishandels en oliebollenbakkers al jarenlang naar volle tevredenheid met Grenada Gold. Naast de voordelen van het product wordt Grenada Gold ook afgevuld in een unieke, onderscheidende en verantwoorde verpakking: de Levo Packzak.

Vraag nu uw proefpakket aan

Verantwoord Frituren

Levo is vanaf het begin aangesloten bij de campagne ‘Verantwoord Frituren’. Het complete assortiment frituurolie voldoet aan de door de campagne gestelde eisen. Door te werken met frituurolie spelen horeca ondernemers een belangrijke rol in het bijdragen aan verantwoorde en gezondere voeding. De frituuroliën van Levo bevatten een hoog percentage enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Vanuit de overheid wordt geadviseerd om verzadigde vetten en transvetzuren zoveel mogelijk te vervangen voor onverzadigde vetten.

Cafetaria Pepe

In Franeker vind u Cafetaria Pèpè: een snackbar waar u terecht kunt voor heerlijke patat en snacks, broodjes, plates en ijs. Volgens de vele online reviews is het personeel uiterst vriendelijk en is de patat gegarandeerd krokant. Ook de saté is geliefd onder klanten. Zo omschrijft een vaste klant: ‘Saté van heerlijk, mals vlees. Net als de kipschnitzel. Heerlijk!’ Eigenaar Tony Hoeben vertelt over het gebruik van Levo producten binnen de cafetaria.

Verpakkings mogelijkheden

Packzak (Grenada Gold)

2×5 liter

Blikken

20 liter

IBC containers

1.000 liter

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horecagroothandels. Wilt u meer informatie over Grenada Gold frituurolie? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van Grenada Gold frituurolie kunt u PS in foodservice raadplegen.