High oleïc zonnebloemolie
Wereldwijd is zonnebloemolie één van de meest gebruikte plantaardige oliën. Naast reguliere zonnebloemolie wordt de laatste jaren ook steeds meer gebruik gemaakt van high oleïc zonnebloemolie. Het grote voordeel van high oleïc zonnebloemolie is dat deze oliesoort een zeer hoog percentage enkelvoudig onverzadigde bevat wat de olie bij uitstek geschikt maakt voor langdurige verhittingen. Vanwege die eigenschap gebruikt Levo high oleïc zonnebloemolie vaak als basis voor de diverse frituuroliën.
De belangrijkste voordelen van Levo high oleïc zonnebloemolie zijn:
- 100% plantaardig
- Gegarandeerd verse olie
- Constante topkwaliteit
- Zeer geschikt voor gebruik op hogere temperaturen
- Vrij van GMO en allergenen
- 100% plantaardig
- Gegarandeerd verse olie
- Constante topkwaliteit
- Zeer geschikt voor gebruik op hogere temperaturen
- Vrij van GMO en allergenen
High oleïc zonnebloemolie wordt verkregen door het persen van de pitten. De kleur van Levo high oleïc zonnebloemolie is transparant en lichter dan de reguliere zonnebloemolie.

Cafetaria Op de Boom
De geschiedenis van Cafetaria Op de Boom gaat terug tot in 1927. Hoewel er door de jaren heen diverse wisselingen hebben plaatsgevonden in de naam, het aanbod en eigenaren, is Op de boom een echt familiebedrijf. Eigenaar Hen Dauven vertelt vol trots over het unieke karakter van de cafetaria. ´Door de jaren heen hebben we diverse veranderingen doorgevoerd, maar altijd met een uitmuntende service, de beste kwaliteit en een fijne sfeer binnen het café en de cafetaria hoog in het vaandel´.

Verpakkings mogelijkheden
Meer informatie
Onze producten worden verkocht via horeca groothandels. Wilt u meer informatie over de high oleïc zonnebloemolie van Levo? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo high oleïc zonnebloemolie kunt u PS in foodservice raadplegen.