Glutenvrije Curry - Levo | Dé olie en saus specialist!

Dé ideale glutenvrije curry voor bij snacks en friet.

Glutenvrije curry

De curry van Levo is licht pittig van smaak en lekker gekruid. Het is de ideale curry om te combineren met fritessaus en uitjes. Mede hierdoor wordt de Levo curry gebruikt door cafetaria’s en snackbars. Ook andere horecagelegenheden werken graag met onze glutenvrije curry.

De belangrijkste voordelen van Levo curry zijn:

  • Gluten- en lactosevrij
  • Lekker pittig van smaak
  • Heerlijk gekruid
  • Voor zowel koud als warm gebruik
  • Exclusief voor de horeca

De saus is niet alleen geschikt voor snacks, maar kan ook uitstekend geserveerd worden bij een tosti en is een goede basis voor dressings, salsa’s of een marinade.

Vraag nu uw proefpakket aan

Itery by de mune

In het Friese dorp Anjum vind je Snackcentrum Anjum, naast Itery by de mune. Eigenaresse Anneke Hiemstra vertelt over de twee zaken en hun ervaringen met de producten van Levo. ‘Wij hebben het snackcentrum ingericht als afhaalpunt voor diverse snacks en vis. In de Iterij kunnen gasten terecht voor een kopje koffie met gebak of een lekkere lunch waarbij men kan kiezen uit een scala aan gerechten.’

Verpakkings mogelijkheden

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horeca groothandels. Wilt u meer informatie over onze curry? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo curry kunt u PS in foodservice raadplegen.