Frituurolie PUUR - Levo | Dé olie en saus specialist!

Een unieke, onderscheidende én Clean Label Frituurolie voor een heerlijk, krokant bakresultaat!

Frituurolie PUUR

Bent u op zoek naar een onderscheidende, unieke en Clean Label Frituurolie? Een olie die lang helder blijft, qua geur neutraal is en zorgt voor een heerlijk krokant bakresultaat? Zoek dan niet verder. Frituurolie PUUR is waar u naar op zoek bent! Deze frituurolie is volledig plantaardig en bevat geen palm, soja, pinda en E-900. Daarbij is Frituurolie PUUR vrij van allergenen. U gebruikt Frituurolie PUUR om frites en snacks in te bakken. Ook voor het bakken van vis, oliebollen en andere producten is PUUR zeer geschikt.

De belangrijkste voordelen van frituurolie PUUR zijn:

  • Lange levensduur
  • Vrij van palm, soja, pinda en E900
  • Krokant bakresultaat
  • 100% plantaardig
  • Qua geur en smaak neutraal
  • GMO vrij

Frituurolie PUUR wordt afgevuld in een milieuvriendelijke en afval besparende verpakking: Levo Packzak (2×5 liter). Een groot voordeel van deze verpakking is dat u minder afval heeft, de verpakking handzaam in gebruik is en er vrijwel geen lucht in de verpakking komt waardoor uw frituurolie optimaal vers blijft.

Vraag nu uw proefpakket aan

Verantwoord frituren

Levo is vanaf het begin aangesloten bij de campagne “Verantwoord Frituren”. Het complete assortiment frituurolie voldoet aan de door de campagne gestelde eisen. Door te werken met frituurolie spelen horeca ondernemers een belangrijke rol in het bijdragen aan verantwoorde en gezondere voeding. De frituuroliën van Levo bevatten een hoog percentage enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Vanuit de overheid wordt geadviseerd om verzadigde vetten en transvetzuren zoveel mogelijk te vervangen voor onverzadigde vetten.

Eetsalon Marktzicht

Bij Eetsalon Marktzicht in Beusichem wordt duurzaamheid gecombineerd met kwaliteit. In de moderne cafetaria, in het hart van de Betuwe, wordt er verantwoord gefrituurd, is de keuze reuze én gebruikt de eetsalon zo duurzaam mogelijke verpakkingsmaterialen. Gasten kunnen bij Marktzicht terecht voor verschillende soorten friet, kwaliteitssnacks, belegde broodjes en een uitgebreid assortiment met ijs. Eigenaar Peter van Dinther vertelt met trots over de eetsalon waarin hij al sinds 2002 gebruik maakt van diverse Levo producten.

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horeca groothandels. Wilt u meer informatie over frituurolie PUUR? Neem contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van frituurolie PUUR kunt u PS in foodservice raadplegen.