Sausdispenser - Levo | Dé olie en saus specialist!

Gebruiksvriendelijke en hygiënische sausdispensers voor iedere horecagelegenheid!

Sausdispenser

Bent u op zoek naar een hygiënische manier van werken met saus? Een systeem dat u eenvoudig en snel schoon kunt maken? Werk dan met de sausdispensers van Levo! Onze sausdispensers zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik waardoor deze dispensers geschikt zijn voor iedere horecagelegenheid. Alle sauzen voor de dispensers zijn exclusief voor de horeca zodat u zich kunt onderscheiden. Bovendien zijn alle sauzen glutenvrij en lactosevrij.

De belangrijkste voordelen van de Levo sausdispensers zijn:

  • Compact systeem
  • Hygiënisch werken
  • Zeer snel en gemakkelijk schoon te maken
  • Het vervangen van een zak saus is zeer eenvoudig
  • Alle onderdelen zijn vaatwasbestendig
  • Alle sauzen voor de sausdispenser zijn glutenvrij en lactosevrij

Levo heeft twee types dispensers. Dispensers voor de zakken saus én de First Class sausdispenser voor emmers. Beide zijn erg gemakkelijk in gebruik en worden veel gebruikt in cafetaria’s en snackbars maar ook in hotels, restaurants, strandpaviljoens, sportkantines en bedrijfskantines.

Vraag uw gratis proefpakket aan

Interesse in de Levo sausdispensers?

Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie waarin we het gebruik van de dispenser uitleggen. We kijken hierbij naar het aansluiten en leegmaken van een zak saus. Daarnaast leggen we uit hoe u het systeem gemakkelijk en snel kunt reinigen zonder saus te verspillen. Tot slot wordt bij aanschaf bij iedere sausdispenser een handige handleiding meegeleverd. Zo weet iedereen binnen uw team hoe er met de dispenser gewerkt dient te worden. Benieuwd naar een demonstratie, direct een Levo sausdispenser bestellen of nog iets meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Sauzen geschikt voor de Levo dispensers