De lekkerste frisse en romige knoflooksaus voor bij vis én vlees.

Gluten- en Lactosevrije knoflooksaus

De knoflooksaus van Levo is een heerlijk zachte, frisse en romige saus met een mooie knoflooksmaak. U kunt de saus goed combineren met verscheidene gerechten zoals shoarmavlees of maaltijden met vis of vlees. Ook is deze romige saus zeer geschikt voor de fondue, bij het gourmetten of voor zomers bij de barbecue.

De belangrijkste voordelen van de Levo knoflooksaus zijn:

  • Gluten- en lactosevrij
  • Romig en fris van smaak
  • Heerlijke knoflooksmaak
  • Afgevuld in zakken van 3 liter
  • Exclusief voor de horeca

De knoflooksaus van Levo is net als de andere Levo sauzen gluten- en lactosevrij en wordt afgevuld in 3 liter zakken ten behoeve van de sausdispenser waardoor optimale versheid wordt gewaarborgd.

Vraag nu uw proefpakket aan

Hollander’s Nieuwe

Hollander’s Nieuwe in Leeuwarden is net als Levo een echt familiebedrijf. Jeffrey en Robin Hollander zijn samen met zus Lisa en hun ouders het gezicht van de viszaak. De filosofie van Hollander’s Nieuwe is: ‘We willen alleen maar de beste kwaliteit en de aller, aller verste vis.’ En dat proeft u. De viszaak maakt al zolang zij geopend zijn in 2014 gebruik van de producten van Levo.

Verpakkings mogelijkheden

Packzak (Knoflooksaus)

3×3 liter

Mini emmer

170CC

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horecagroothandels. Wilt u meer informatie over onze knoflooksaus? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo knoflooksaus kunt u PS in foodservice raadplegen.