Glutenvrije Mayonaise - Levo | Dé olie en saus specialist!

De lekkerste en meest onderscheidende glutenvrije mayonaise!

Glutenvrije Mayonaise

De lekkerste en meest onderscheidende mayonaise? Dat is de ambachtelijke Mayonaise van Levo, exclusief voor de horeca. De mayonaise van Levo is gluten- en lactosevrij. Heeft u een horecagelegenheid en wilt u kennismaken met deze heerlijke mayonaise? Vraag dan gerust, geheel vrijblijvend, een gratis proefpakket aan.

De belangrijkste voordelen van de Levo mayonaise zijn:

  • Gluten- en lactosevrij
  • Hollandse ambachtelijke mayonaise
  • Vol en romig qua smaak
  • Onderscheidend en karakteristiek
  • Exclusief voor de horeca

De mayonaise van Levo wordt veel gebruikt door restaurants, hotels, cafetaria’s, snackbars en strandpaviljoens. Door de vele mogelijkheden qua toepassingen is de saus te gebruiken in ieder type horecagelegenheid. De mayonaise is heerlijk vol, onderscheidend en karakteristiek van smaak. Onze mayonaise bestaat voor 80% uit olie en kan gebruikt worden bij frites en snacks, maar is ook geschikt om te gebruiken als basis voor speciaal sauzen of dressings. Al onze sauzen zijn gluten- en lactosevrij.

Vraag nu uw proefpakket aan

Stadsherberg Franeker

In het centrum van het Friese Franeker ligt De Stadsherberg Franeker van Eelco Bootsma. De ondernemer biedt in zijn hotel en restaurant gasten een sfeervolle en warme ambiance met producten uit de streek, klantgerichtheid en veel enthousiasme. Ook voor een catering op maat weten gasten uit de regio De Stadsherberg graag te vinden. Eelco vertelt over zijn onderneming en het gebruik van Levo producten in zijn hotel, restaurant en voor de catering.

Verpakkings mogelijkheden

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horeca groothandels. Wilt u meer informatie over onze glutenvrije mayonaise? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo mayonaise kunt u PS in foodservice raadplegen.