Gluten- en Lactosevrije mosterd - Levo | Dé olie en saus specialist!

Een licht pittige maar zachte kwaliteitsmosterd die voor iedereen toegankelijk is!

Gluten- en Lactosevrije mosterd

De Levo mosterd karakteriseert zich als licht pittig maar toch zacht van smaak. Hierdoor is deze kwaliteitsmosterd voor iedereen toegankelijk. Het is het perfecte voorbeeld van hoe een echte, goede mosterd hoort te smaken.

De belangrijkste voordelen van de Levo mosterd zijn:

  • Gluten- en lactosevrij
  • Licht pittig en zacht van smaak
  • Zeer geschikt voor o.a. bij uw bittergarnituur
  • Afgevuld in 3 liter zakken t.b.v. de sausdispenser
  • Exclusief voor de horeca

Levo mosterd is exclusief verkrijgbaar voor horecagelegenheden. De mosterd kent een fijne en gladde structuur waardoor de saus goed is te serveren bij uw bittergarnituur. Net als onze andere sauzen, is ook de Levo mosterd gluten- en lactosevrij.

Vraag nu uw proefpakket aan

Cafetaria Pepe

In Franeker vind u Cafetaria Pèpè: een snackbar waar u terecht kunt voor heerlijke patat en snacks, broodjes, plates en ijs. Volgens de vele online reviews is het personeel uiterst vriendelijk en is de patat gegarandeerd krokant. Ook de saté is geliefd onder klanten. Zo omschrijft een vaste klant: ‘Saté van heerlijk, mals vlees. Net als de kipschnitzel. Heerlijk!’ Eigenaar Tony Hoeben vertelt over het gebruik van Levo producten binnen de cafetaria.

Verpakkings mogelijkheden

Packzak (Mosterd)

3×3 liter

Sachets

150x10gr

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horecagroothandels. Wilt u meer informatie over onze mosterd? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo mosterd kunt u PS in foodservice raadplegen.