Cafetaria Op de Boom
De geschiedenis van Cafetaria Op de Boom gaat terug tot in 1927. Hoewel er door de jaren heen diverse wisselingen hebben plaatsgevonden in de naam, het aanbod en eigenaren, is Op de boom een echt familiebedrijf. Eigenaar Hen Dauven vertelt vol trots over het unieke karakter van de cafetaria. ´Door de jaren heen hebben we diverse veranderingen doorgevoerd, maar altijd met een uitmuntende service, de beste kwaliteit en een fijne sfeer binnen het café en de cafetaria hoog in het vaandel´.
De cafetaria maakt al ruim 10 jaar gebruik van de producten van Levo. ´Wij gebruiken de Grenada Gold frituurolie, de zonnebloemolie en de glutenvrije Levonaise fritessaus´, vertelt Hen. ´De verpakkingen zijn erg gebruiksvriendelijk en daarnaast is de kwaliteit van de producten goed. De frituurolie is neutraal in zijn smaak. Dit vinden wij belangrijk omdat zo de pure smaak van de aardappel behouden blijft.´
Gasten van Op de Boom weten tevens de sauzen van Levo te waarderen. ´Wij krijgen veel opmerkingen over de Levonaise fritessaus. Deze is glutenvrij en vinden wij – maar ook onze gasten – echt heerlijk van smaak´. Door de kwaliteit van de producten en de service van Levo, is Op de Boom al jaren trouwe klant van Levo. ‘Je wordt bij vragen altijd vriendelijk en snel te woord gestaan. De vertegenwoordiger is uitermate vriendelijk en behulpzaam’, vertelt Hen verder. ‘Voor de service zouden wij Levo een dikke 10 geven!’