Cafetaria Pepe - Levo | Dé olie en saus specialist!

Wij zijn zeer te spreken over onze relatie met Levo. Service met een hoofdletter S!

Cafetaria Pepe

In Franeker vind u Cafetaria Pèpè: een snackbar waar u terecht kunt voor heerlijke patat en snacks, broodjes, plates en ijs. Volgens de vele online reviews is het personeel uiterst vriendelijk en is de patat gegarandeerd krokant. Ook de saté is geliefd onder klanten. Zo omschrijft een vaste klant: ‘Saté van heerlijk, mals vlees. Net als de kipschnitzel. Heerlijk!’ Eigenaar Tony Hoeben vertelt over het gebruik van Levo producten binnen de cafetaria.

 

‘Zo’n acht jaar geleden was het raak: wij vonden dat het tijd was om met Grenada Gold frituurolie te gaan bakken.’ Inmiddels gebruikt de cafetaria ook andere producten, waaronder Levonaise fritessaus, pouches mayonaise en onze mosterd sachets. ‘Niet alleen wijzelf, maar ook onze klanten zijn te spreken over de producten. Het bakresultaat is van topkwaliteit en de wijze waarop Grenada Gold werkt, is perfect! Zo is de verpakking handzaam in gebruik, werkt deze efficiënt en verbruiken we minimaal afval.’

Ook over de service is de cafetaria te spreken. ‘Onze relatie met Levo ervaren wij als zeer prettig. Zo hebben we in het verleden, als stadsgenoten, eens gevraagd of wij met het personeel een rondleiding konden krijgen. De datum was snel geprikt en we voelden ons enorm welkom. Kortom: Service met een hoofdletter S!’, sluit Tony af.