Better Bakolie - Levo | Dé olie en saus specialist!

plantaardige olie om in te bakken, braden en wokken.

Better bakolie

Better bakolie is een volledig plantaardige olie om in te bakken, braden en wokken. Better bakolie wordt gebruikt door (pannenkoeken)restaurants, grootkeukens, cafetaria’s en snackbars, maar door de unieke samenstelling van dit product is Better bakolie onmisbaar in iedere keuken.

De belangrijkste voordelen van Better Bakolie zijn:

  • Zeer hoge hitte bestendigheid
  • Ideaal om in te bakken, braden en wokken
  • Verrijkt met boteraroma en bètacarotheen
  • 100% plantaardige olie
  • De geur en smaak van boter, de bakeigenschappen van olie

Better wordt voornamelijk gewaardeerd omdat de olie tegen zeer hoge temperaturen bestand is. Daardoor is het de ideale plantaardige olie om te gebruiken op uw bakplaat, in uw steamer of om in te bakken of braden. Speciaal voor het gebruiksgemak zijn er sprayflacons verkrijgbaar zodat u gedoseerd kunt werken met deze unieke kwaliteitsolie. Voor de grootkeukens wordt Better bakolie afgevuld in cans van 5 liter.

Vraag nu uw proefpakket aan

De Bikker

In hartje Franeker vindt u Ythuske De Bikker, van Karin en Patrick. De ondernemers hebben in hun horecagelegenheid een bijzonder uitgebreid assortiment aan snacks, broodjes, burgers, friet en ijs. Gasten keren graag terug bij De Bikker én bestellen met regelmaat een maaltijd door de goede kwaliteit producten én de gastvrijheid van Karin, Patrick en hun team

Verpakkings mogelijkheden

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horeca groothandels. Wilt u meer informatie over Better Bakolie van Levo? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van Better Bakolie van Levo kunt u PS in foodservice raadplegen.