Visbakolie

De keuze voor een juiste visbakolie is erg belangrijk om de lekkerste vis te kunnen bakken! Als visbakolie kunnen oliën gebruikt worden zoals sojaolie en arachideolie maar er kan ook gekozen worden voor een blend zoals bijvoorbeeld Grenada Gold.

Sojaolie bevat een hoog percentage meervoudig onverzadigde vetzuren en zal bij verhitting sneller vervangen moeten worden dan bijvoorbeeld arachideolie.

Arachideolie bevat juist een hoog percentage enkelvoudig onverzadigde vetzuren en is beter bestand tegen langdurige verhitting dan sojaolie.

Grenada Gold is door Levo ontwikkeld en is de beste olie voor langdurige verhitting en dus ook om vis in te bakken.

Vraag uw gratis proefpakket aan

Voordelen

De belangrijkste voordelen van Grenada Gold frituurolie zijn:
  • 100% plantaardig
  • Zeer lange levensduur
  • Extra krokant bakresultaat
  • Geen bakaanslag in de frituurpan
  • Neutraal qua geur
  • Vrij van soja, pinda en GMO
  • Bevat geen allergenen

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via diverse horecagroothandels. Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities kunt u PS in foodservice raadplegen.