Cafetaria de Marienburgher - Levo | Dé olie en saus specialist!

Consumenten komen speciaal uit andere wijken naar onze zaak om de pouches met Levo saus aan te schaffen

Cafetaria de Marienburgher

Cafetaria De Marienburgher in Deventer heeft door de jaren heen een groot aantal vaste, regelmatig terugkerende klanten aan zich weten te binden. Reviews op de site laten zien dat klanten niet alleen de kwaliteit van snacks en broodjes weten te waarderen, maar ook de uitmuntende service van eigenaar Wilco Bakker. Volgens de ondernemer is dat één van de redenen om al jaren klant van Levo te zijn. ‘Tijdens een rondleiding bij Levo in Franeker maakte ik kennis met de medewerkers en een aantal leden van de familie Rollingswier. Al snel werd het me duidelijk en sprak het me enorm aan: deze mensen zijn zeer professioneel en fanatiek met hun bedrijf bezig. Ook de prettige bijkomstigheden zoals humor, familiair & bourgondisch, moet ik zeker benoemen. Er is altijd tijd en ruimte voor een goed gesprek met wederzijdse belangstelling, vaak onder het genot van een drankje, een hapje of zelfs een uitgebreid menu.’

 

Wilco vertelt vol enthousiasme over zijn ervaring met Levo producten. ‘Ik maak al sinds 2004 gebruik van Grenada Gold frituurolie. In die periode werd aangedrongen op het overstappen van vast vet naar vloeibare frituurolie. Ik heb diverse soorten en merken geprobeerd, maar ofwel het bakresultaat was slecht, of de geur was dramatisch, om dan nog maar te zwijgen over de prijs. Toen Jurjen Rollingswier Grenada Gold introduceerde was ik direct enthousiast.’ Volgens de cafetaria-eigenaar heeft deze frituurolie alles wat je miste bij andere merken.

‘Toen Levo bezig was met de ontwikkeling van fritessaus, ben ik samen met een groep mede-horeca-ondernemers gevraagd om de fabriek te bezoeken en onze mening over dit (destijds nieuwe) product te delen. Ik heb de fritessaus vanaf ‘de geboorte’ in gebruik genomen en deze was direct een groot succes binnen mijn cafetaria. Consumenten komen speciaal uit andere wijken naar onze zaak om de pouches (sta-zakken) met saus aan te schaffen.’