Na het proeven van de mayonaise waren wij direct om. Sindsdien gebruiken wij enkel de mayonaise van Levo.

Koperen Kees

Wie in Sneek een gezellige brasserie zoekt met een verfijnde keuken, komt al gauw bij De Koperen Kees uit. Leo de Ree en Atsje Schilstra namen ongeveer 7 jaar geleden de zaak over van de vorige eigenaar en besloten om het over een geheel andere boeg te gooien. Met mooie gerechten, wijnarrangementen en een toegankelijke sfeer heeft dit stel het restaurant naar een nieuw niveau geheven.

Leo maakte al bijna 20 jaren geleden via een oud-werkgever kennis met Grenada Gold frituurolie. Toen zij De Koperen Kees openden was de keuze voor frituurolie dan ook snel gemaakt.  “Het voordeel van Grenada Gold is dat de dozen stapelbaar en gemakkelijk te tillen zijn. De olie gaat lang mee en er is geen vervelende frituurlucht”, zegt Leo. “Daarnaast is het een product wat in Friesland wordt geproduceerd. Wij werken graag met producten uit de regio en Grenada Gold frituurolie is daar een mooi voorbeeld van!”

Er wordt ook gewerkt met Levo mayonaise en ketchup. “De mayonaise wordt o.a. gebruikt voor onze dressings en om te serveren bij diverse gerechten. Na het proeven van de mayonaise waren wij direct om. Sindsdien gebruiken wij enkel de mayonaise van Levo.”