Margarines - Levo | Dé olie en saus specialist!

Verschillende margarines in unieke en onderscheidende verpakkingen!

Margarines

Levo heeft verschillende soorten margarines in het assortiment. Deze margarines zijn onder andere bestemd voor de Nederlandse markt ten behoeve van industriële bedrijven. Voorbeelden van soorten margarines waarmee Levo de Nederlandse markt bedient zijn: pakjes margarine en bulkmargarine. Naast margarine worden er een aantal specialties geproduceerd zoals cocosvet, ghee en shortening. In opdracht van exporthuizen wordt margarine, halvarine en breadspread in emmers van 4,5 kg, 5 kg en 10 kg afgevuld. Tevens leveren wij deze producten in bulkverpakkingen van 10 kg en 25 kg dozen.

Voordelen van de Levo margarine zijn:

  • Kennis en expertise
  • Kwaliteitsproducten
  • Unieke en onderscheidende verpakkingen
  • Maatwerk mogelijk

Jaren geleden is Levo bekend geworden bij de Nederlandse consument met 500 gram blikjes campingmargarine. Deze margarine ging bij veel Nederlandse gezinnen mee op vakantie vanwege de uitmuntende kwaliteit van dit veelzijdige product. Helaas werd de interesse naar dit nostalgische product minder en wordt dit vandaag de dag niet meer geproduceerd. Echter is dit op bestelling nog steeds realiseerbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Rose Garden

Rose Garden in Hardegarijp is een Chinees Indisch Restaurant dat met zorg gerechten bereidt uit de vier beroemde, Oosterse keukens: Peking, Canton, Shanghai en Szechuan. Het restaurant maakt alle specialiteiten op traditionele wijze klaar volgens authentieke recepten. De familie Chen vertelt met trots over het menu en het restaurant. ‘Wij bieden onze gasten de originele smaaksensatie van de Oosterse keuken’.

Verpakkings mogelijkheden