Arachideolie - Levo | Dé olie en saus specialist!

plantaardige olie voor het bakken van noten, vis en oliebollen.

Arachideolie

Arachideolie wordt veel gebruikt voor bereidingen op hogere temperaturen. Vooral vishandels, notenbakkers en oliebollenbakkers waarderen dit product vanwege het feit dat arachideolie zeer stabiel is bij verhitting. Arachideolie bevat namelijk een hoog percentage enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Hierdoor blijft de olie stabiel bij verhitting.

De belangrijkste voordelen van Levo arachideolie zijn:

  • 100% plantaardig
  • Gegarandeerd verse olie
  • Constante topkwaliteit
  • Zeer geschikt voor toepassingen op hoge temperaturen
  • Verkrijgbaar in diverse verpakkingen

Arachideolie is een bekende en veel gebruikte plantaardige olie. De olie wordt ook wel pindaolie of aardnotenolie genoemd en wordt gewonnen uit pinda’s. Arachideolie van Levo is een heldere, lichtgekleurde, naar pinda’s ruikende olie, die kan worden verhit tot op hoge temperaturen. Vanwege die hoge hittebestendigheid werken oliebollenbakkers en vishandels graag met arachideolie. Bovendien wordt de geur van arachideolie in combinatie met oliebollen maar ook vis en noten als zeer prettig ervaren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hollander’s Nieuwe

Hollander’s Nieuwe in Leeuwarden is net als Levo een echt familiebedrijf. Jeffrey en Robin Hollander zijn samen met zus Lisa en hun ouders het gezicht van de viszaak. De filosofie van Hollander’s Nieuwe is: ‘We willen alleen maar de beste kwaliteit en de aller, aller verste vis.’ En dat proeft u. De viszaak maakt al zolang zij geopend zijn in 2014 gebruik van de producten van Levo.

Verpakkings mogelijkheden

IBC containers

1.000 liter

Blikken

20 liter

Cans

5 liter

Flessen

3 liter

Pouches (stazakken)

0,5 liter

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horecagroothandels. Wilt u meer informatie over de arachideolie van Levo? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo arachideolie kunt u PS in foodservice raadplegen.