Zonnebloemolie - Levo | Dé olie en saus specialist!

plantaardige olie voor in de keuken! Vrij van GMO en allergenen.

Zonnebloemolie

Wereldwijd is zonnebloemolie één van de meest gebruikte plantaardige oliën. Zonnebloemolie bevat maar liefst 60% meervoudige onverzadigde vetten. Dit maakt deze olie bij uitstek geschikt als basis voor koude bereidingen, zoals salades, sauzen en dressings. Door de veelzijdigheid en het feit dat zonnebloemolie GMO vrij is en geen allergenen bevat wordt zonnebloemolie ook veel in industriële keukens gebruikt.

Zonnebloemolie wordt in de praktijk ook wel gebruikt om in te frituren echter is dat niet iets wat door Levo wordt geadviseerd. Als u wilt frituren kunt u het beste kiezen voor Grenada Gold frituurolie of Frituurolie PUUR. Deze producten zijn specifiek ontwikkeld om langdurig te verhitten.

De belangrijkste voordelen van Levo zonnebloemolie zijn:

  • 100% plantaardig
  • Gegarandeerd verse olie
  • Constante topkwaliteit
  • Zeer geschikt voor koude bereidingen
  • Vrij van GMO en allergenen

Zonnebloemolie wordt verkregen door het persen van zonnebloempitten. De kleur van Levo zonnebloemolie is transparant lichtgeel en de olie heeft een neutrale smaak.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Cafetaria Op de Boom

De geschiedenis van Cafetaria Op de Boom gaat terug tot in 1927. Hoewel er door de jaren heen diverse wisselingen hebben plaatsgevonden in de naam, het aanbod en eigenaren, is Op de boom een echt familiebedrijf. Eigenaar Hen Dauven vertelt vol trots over het unieke karakter van de cafetaria. ´Door de jaren heen hebben we diverse veranderingen doorgevoerd, maar altijd met een uitmuntende service, de beste kwaliteit en een fijne sfeer binnen het café en de cafetaria hoog in het vaandel´.

Verpakkings mogelijkheden

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horeca groothandels. Wilt u meer informatie over de zonnebloemolie van Levo? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo zonnebloemolie kunt u PS in foodservice raadplegen.