Slaolie - Levo | Dé olie en saus specialist!

plantaardige olie om in te bakken en wokken.

Slaolie

De slaolie van Levo wordt veelal gebruikt om in te wokken maar ook voor bakken en braden kunt u deze olie uitstekend gebruiken. Als u een dressing wilt maken is slaolie een uitstekende basis. Om in te frituren zijn andere oliën geschikter, zoals bijvoorbeeld de speciaal door ons ontwikkelde Grenada Gold frituurolie of Frituurolie PUUR.

De belangrijkste voordelen van Levo slaolie zijn:

  • 100% plantaardig
  • Gegarandeerd verse olie
  • Constante topkwaliteit
  • Verkrijgbaar in diverse verpakkingen

Slaolie is een algemene benaming voor plantaardige olie. In de praktijk wordt er veelal sojaolie of raapolie gebruikt voor de slaolie verpakkingen. Maar ook andere oliesoorten zoals bijvoorbeeld zonnebloemolie mogen hiervoor gebruikt worden zolang maar vermeld staat welke olie er gebruikt wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Rose Garden

Rose Garden in Hardegarijp is een Chinees Indisch Restaurant dat met zorg gerechten bereidt uit de vier beroemde, Oosterse keukens: Peking, Canton, Shanghai en Szechuan. Het restaurant maakt alle specialiteiten op traditionele wijze klaar volgens authentieke recepten. De familie Chen vertelt met trots over het menu en het restaurant. ‘Wij bieden onze gasten de originele smaaksensatie van de Oosterse keuken’.

Verpakkings mogelijkheden

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via diverse horeca groothandels. Wilt u meer informatie over de slaolie van Levo? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo slaolie kunt u PS in foodservice raadplegen.