Sachets

Bent u op zoek naar portie sausverpakkingen voor uw horecagelegenheid? Dan zijn de handige saus sachets van Levo wat u zoekt. De sachets met de verschillende, overheerlijke sauzen zijn zeer geschikt voor individueel gebruik en zijn allemaal gluten-en lactosevrij. Uw klanten kunnen de verpakkingen gemakkelijk openen en zelf bepalen hoeveel saus zij willen gebruiken. Daarnaast zijn de saus sachets van Levo zeer hygiënisch, omdat de sauzen apart verpakt zijn.

De belangrijkste voordelen van de Levo sachets zijn:

  • Geen sausverspilling
  • De saus blijft vers
  • Gemakkelijk te openen
  • Voor glutenvrije en lactosevrije sausen

De saus sachets van Levo zijn geschikt voor meerdere doeleinden. Cafetaria’s en snackbars profiteren van de voordelen van sachets saus, maar ook restaurants, cafés, strandpaviljoens en sportkantines hebben profijt van de sachets. Doordat u de individuele klant een saus sachet aanbiedt, garandeert u optimale versheid van de sauzen en werkt u hygiënisch.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vet Hippe Frieten

Wietske en Cor Boonstra zijn twee ondernemers in hart en nieren. In het Friese Harlingen hebben zij diverse ondernemingen, waaronder een wijnbar, diverse foodtrucks, een vakantieverblijf én Hippefrieten waarin zij al jaren gebruikmaken van Levo producten. Samen met hun enthousiaste team staan ze bekend om hun bijzonder culinaire aanpak en gastvrijheid in Harlingen en omgeving. Cor vertelt dat ze binnen hun ondernemingen al meer dan 15 jaar gebruik maken van Levo producten.

Presentatiebakjes voor sachets

Biedt u uw klanten al Levo sauzen aan in sachets? Vraag dan nu ook de presentatiebakjes aan. Na het aanvragen van uw Levo presentatiebakjes, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op over de details en mogelijkheden. Er passen ongeveer 15 tot 20 sachets in de bakjes, afhankelijk van de saus die u hierin wilt presenteren.

Verpakkings mogelijkheden

Sachets

100x 15ml

Sachets

100x15ml

Sachets

150x10gr

Sachets

100x19ml