Grenada Gold frituurolie is gewoon het beste! De pannen zijn gemakkelijk bij te vullen en geen vervelende frituurlucht in de zaak.

Dikke Draai

Al meer dan 40 jaar draait de Dikke Draai op volle toeren in Surhuisterveen, Friesland. Sinds enkele jaren wordt de cafetaria door de tweede generatie gerund. Broer en zus Binne en Yneke Postma hebben de cafetaria uitgebreid met een restaurant. Al bijna twintig jaar maakt dit familiebedrijf gebruik producten van Levo zoals Grenada Gold frituurolie, Better bakolie en diverse Levo sauzen.

Binne vertelt: “Grenada Gold frituurolie is gewoon de beste! De pannen zijn gemakkelijk bij te vullen en het beste vind ik dat de olie vrij is van geur. Hierdoor geen vervelende frituurlucht in de zaak.”

Ook over LevoNaise fritessaus zijn ze erg te spreken. “Het fijne aan LevoNaise is dat het gluten- en lactosevrij is”, zegt Ineke. “Kort geleden hadden wij een gast die lactosevrij eet en omdat wij enkel LevoNaise gebruiken als basis voor onze dressings, hoefde ik geen apart gerecht voor mevrouw te maken. En dat is heel erg fijn!”  Ook over de smaak van zowel LevoNaise als de curry van Levo is men zeer tevreden. “Het is oprecht de lekkerste curry die er is. Sinds de curry in emmers wordt geproduceerd, zijn wij vaste afnemer. Wij horen enkel positieve feedback van onze klanten.”