Medewerker planning / administratie - Levo | Dé olie en saus specialist!

VACATURE – MEDEWERKER PLANNING / ADMINISTRATIE 32-36 UUR

Als planner ben je verantwoordelijk voor de productie planning van het bedrijf. Je roept grondstoffen en verpakkingsmaterialen af, hebt veelvuldig contact met leveranciers en draagt zorg voor een zo efficiënt mogelijke planning in samenwerking met je collega’s van productie. Daarnaast ben je bezig met het verwerken van inkoop en administratie werkzaamheden.

Het betreft een leuke en afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is en er volop ruimte is voor eigen inbreng.

Wat vragen we?

– Bij voorkeur iemand met een afgeronde mbo of hbo opleiding
– Een persoon die nauwkeurig, systematisch en gestructureerd te werk gaat
– Iemand met werkervaring in een soortgelijke functie
– Een persoon die goed met computers kan werken
– Iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken

Wij bieden:

– Een prettige , informele en familiaire werksfeer
– Een uitdagende functie met volop ruimte voor eigen inbreng
– Werken in een bedrijf wat volop in beweging is en waar kwaliteit voorop staat

Ben jij op zoek naar een dynamische planningsfunctie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Reageer dan nu! Het betreft een functie van 32-36 uur per week. De werktijden zijn van 08.30-17.00 uur. Vrije dag(deel) in overleg op woensdag of vrijdag.

 

 

Over Levo

Levo is sinds 1916 een onafhankelijk familiebedrijf. In onze ultramoderne fabriek in Franeker vervaardigen wij plantaardige oliën, frituuroliën, margarines en sauzen. Levo is FSSC 22.000., Halal, Kosher en RSPO gecertificeerd. De producten zijn bestemd voor horeca, industriële bedrijven en export.

Meer informatie of solliciteren?

Richt uw sollicitatie voor 31 mei a.s. aan Levo Produktenmij B.V. t.a.v. Birgit Rollingswier, Postbus 518 8800 AM Franeker of via info@levo.nl.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frank of Simon Rollingswier op 0517-394141 of per mail via: info@levo.nl.

Sollicitaties die niet voldoen aan de vermelde criteria worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt  niet op prijs gesteld.