Vet HippeFrieten - Levo | Dé olie en saus specialist!

De Grenada Gold frituurolie is de beste in zijn soort, wij willen geen andere olie meer gebruiken

Vet HippeFrieten

Wietske en Cor Boonstra zijn twee ondernemers in hart en nieren. In het Friese Harlingen hebben zij diverse ondernemingen, waaronder een wijnbar, diverse foodtrucks, een vakantieverblijf én Hippefrieten waarin zij al jaren gebruikmaken van Levo producten. Samen met hun enthousiaste team staan ze bekend om hun bijzonder culinaire aanpak en gastvrijheid in Harlingen en omgeving. Cor vertelt dat ze binnen hun ondernemingen al meer dan 15 jaar gebruik maken van Levo producten. ‘We hebben altijd Grenada Gold frituurolie gebruikt, maar door de jaren heen zijn hier meerdere producten bij gekomen. Inmiddels bakken we ook in Better Bakolie en hebben we de sauzen in alle verpakkingsmogelijkheden in huis.’

In Hippefrieten vind je op tafel sachets met onze glutenvrije mayonaise, curry, ketchup en mosterd. Maar ook van onze knoflook- en ravigottesaus maken de ondernemers graag gebruik. ‘De mini-emmertjes vullen we zelf af met saus zodat onze gasten ook thuis kunnen genieten van Levo sauzen’, vertelt Cor. ‘De sauzen worden veelvuldig door onze gasten besteld.’ Ook de frituurolie is onmisbaar geworden in  de horecagelegenheid. ‘De frituurolie is de beste in zijn soort. Wij willen geen andere olie meer gebruiken’.

Cor en Wietske zijn enorm te spreken over de kwaliteit van producten, maar spreken ook hun enthousiasme uit over de service. ‘Daarbij vinden wij het fijn dat Levo – voor ons – een lokaal bedrijf is. De lijnen zijn kort en Levo denkt altijd mee met ons als ondernemer. Het is een gastvrij bedrijf, wat past bij onze aanpak. Daarbij is het fijn dat de sauzen niet verkrijgbaar zijn in de retail, wat het voor ons als professional exclusief houdt.