Sojaolie - Levo | Dé olie en saus specialist!

plantaardige olie om in te bakken en wokken.

Sojaolie

De sojaolie van Levo wordt meestal gebruikt om in te wokken. Maar ook voor bakken en braden kunt u deze olie uitstekend gebruiken. Sojaolie wordt daarnaast gebruikt voor de productie van margarine en bijvoorbeeld om vis in te bakken. Ook voor een dressing of als basis voor een saus is deze mild smakende olie een uitstekende keuze. De sojaolie van Levo wordt veel gebruikt in Aziatische keukens maar is ook in de vishandel een onmisbaar product geworden!

De belangrijkste voordelen van Levo sojaolie zijn:

  • 100% plantaardig
  • Gegarandeerd verse olie
  • Constante topkwaliteit
  • Verkrijgbaar in diverse verpakkingen

In grote delen van de wereld is de sojaboon een onmisbaar voedingsmiddel voor de mens geworden. Sojaolie wordt gewonnen uit de sojabonen en de olie is helder geel van kleur. Sojaolie bevat van nature vitamine E en waardevolle vetzuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stadsherberg Franeker

In het centrum van het Friese Franeker ligt De Stadsherberg Franeker van Eelco Bootsma. De ondernemer biedt in zijn hotel en restaurant gasten een sfeervolle en warme ambiance met producten uit de streek, klantgerichtheid en veel enthousiasme. Ook voor een catering op maat weten gasten uit de regio De Stadsherberg graag te vinden. Eelco vertelt over zijn onderneming en het gebruik van Levo producten in zijn hotel, restaurant en voor de catering.

Verpakkings mogelijkheden

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via diverse horeca groothandels. Wilt u meer informatie over de sojaolie van Levo? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo sojaolie kunt u PS in foodservice raadplegen.