plantaardige olie voor in de keuken.

Raapolie

Raapolie is een geschikte olie voor diverse bereidingen.  Met raapolie kunt u wokken, bakken en braden. Daarnaast is raapolie een zeer geschikt ingrediënt voor in een saladedressing, saus of frituurolie. Vanwege de gunstige vetzuursamenstelling wordt raapolie in veel frituuroliën gebruikt als basis en gemengd met andere plantaardige oliën. Door de veelzijdigheid en het feit dat raapolie GMO vrij is en geen allergenen bevat wordt raapolie veel in industriële keukens gebruikt.

De belangrijkste voordelen van Levo raapolie zijn:

  • 100% plantaardig
  • Gegarandeerd verse olie
  • Constante topkwaliteit
  • Vrij van GMO en allergenen

Raapolie wordt verkregen uit raapzaad en bevat voor het overgrote deel onverzadigde vetzuren wat de olie geschikt maakt voor bereidingen op hogere temperaturen. De raapolie van Levo is 100% plantaardig en constant van hoge kwaliteit door de strenge eisen die Levo stelt aan de kwaliteit van de grondstoffen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stadsherberg Franeker

In het centrum van het Friese Franeker ligt De Stadsherberg Franeker van Eelco Bootsma. De ondernemer biedt in zijn hotel en restaurant gasten een sfeervolle en warme ambiance met producten uit de streek, klantgerichtheid en veel enthousiasme. Ook voor een catering op maat weten gasten uit de regio De Stadsherberg graag te vinden. Eelco vertelt over zijn onderneming en het gebruik van Levo producten in zijn hotel, restaurant en voor de catering.

Verpakkings mogelijkheden

Ringcontainer

15 liter

IBC containers

1.000 liter

Meer informatie

Onze producten worden verkocht via horecagroothandels. Wilt u meer informatie over de raapolie van Levo? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo raapolie kunt u PS in foodservice raadplegen.